Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
>
>
Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobĂłjstwa - A/H1N1
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobĂłjstwa - A/H1N1 (Przeczytany 164568 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
Odp: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobĂłjstwa - A/H1N1
«
Odpowiedz #60 :
Listopad 05, 2009, 11:51:29 »
Obstawiacie zatem wariant , ¿e sk¹pstwo polityków w po³¹czeniu z ubóstwem naszego Kraju pod pozorem dba³oœci o nasze zdrowie uratowa³o, byÌ mo¿e, wielu nieœwiadomych ludzi. Gdyby tak rzeczywiœcie by³o to ha ha ha , có¿ za ironia losu.
PamiĂŞtam takie hasÂło z czasĂłw komuny " nie oglÂądaj telewizji bo zalĂŞgnÂą Ci siĂŞ glisty "
Okazuje siĂŞ, Âże zawsze aktualne.
Natomiast ostatnio pojawi³o mi siê mnóstwo w¹tpliwoœci co do tzw "niezale¿nych" artyku³ów pisanych w internecie. W swojej ogromnej wiêkszoœci nios¹ niesamowicie negatywny ³adunek emocjonalny. Nic tylko wszêdzie korupcja, zdrada, nienawiœÌ i beznadzieja. Nie lubiê takich jednostronnych przekazów, bo wysysaj¹ energiê. Nie s³u¿¹ mi ( komu wiêc s³u¿¹ ?) .Przecie¿ wszyscy wiemy, ¿e sprawy maj¹ siê z jednej strony Ÿle, natomiast z drugiej strony id¹ w dobrym kierunku . Z tym , ¿e to "Ÿle" czyni po prostu wiêcej ha³asu. Dowodów tu na forum mamy a¿ nadto. Odkrywamy prawdziw¹ naturê nas samych i prawdziw¹ konstrukcjê wszechœwiata. Jesteœmy jego integraln¹ czêœci¹. On oferuje nam du¿o wiêcej ni¿ z³oœliwe, obce egregory mog³yby kiedykolwiek zaoferowaÌ.
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
konserwa
Aktywny uÂżytkownik
Odp: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobĂłjstwa - A/H1N1
«
Odpowiedz #61 :
Listopad 05, 2009, 16:04:59 »
Cytat: east Listopad 05, 2009, 11:51:29
Natomiast ostatnio pojawi³o mi siê mnóstwo w¹tpliwoœci co do tzw "niezale¿nych" artyku³ów pisanych w internecie. W swojej ogromnej wiêkszoœci nios¹ niesamowicie negatywny ³adunek emocjonalny. Nic tylko wszêdzie korupcja, zdrada, nienawiœÌ i beznadzieja. Nie lubiê takich jednostronnych przekazów, bo wysysaj¹ energiê. Nie s³u¿¹ mi ( komu wiêc s³u¿¹ ?) .Przecie¿ wszyscy wiemy, ¿e sprawy maj¹ siê z jednej strony Ÿle, natomiast z drugiej strony id¹ w dobrym kierunku . Z tym , ¿e to "Ÿle" czyni po prostu wiêcej ha³asu. Dowodów tu na forum mamy a¿ nadto. Odkrywamy prawdziw¹ naturê nas samych i prawdziw¹ konstrukcjê wszechœwiata. Jesteœmy jego integraln¹ czêœci¹. On oferuje nam du¿o wiêcej ni¿ z³oœliwe, obce egregory mog³yby kiedykolwiek zaoferowaÌ.
to co napisaÂłeÂś jest cholernie doniosÂłe, z tym Âże nie oznacza chyba Âże mamy na to nie zwracaĂŚ uwagi; liczy siĂŞ kontekst, dla mnie ten smutny w sumie obraz to odbicie ludzkiej zniszczonej ÂŚwiadomoÂści, a nie takich czy innych politykĂłw - wiĂŞc w tym sensie jestem antysystemowy; idzie chyba o to, Âże piszÂąc czasami stajemy po drugiej stronie barykady, a powinniÂśmy krzyczeĂŚ : hej to juÂż koniec pÂłaskolandii, popatrzcie do gĂłry...
Leszek
Administrator
Ekspert
Wywiad z Min. Zdrowia Ew¹ Kopacz w TVN podwa¿aj¹c¹ jakoœÌ "szczepionek"
«
Odpowiedz #62 :
Listopad 05, 2009, 17:18:37 »
Polecam caÂły wywiad z Min. Zdrowia EwÂą Kopacz w TVN.
- Nie kupiĂŞ szczepionek na A/H1N1, pĂłki nie bĂŞdĂŞ miaÂła pewnoÂści, Âże nie majÂą szkodliwych skutkĂłw ubocznych. Bo lepszy mÂądry Polak przed szkodÂą niÂż po szkodzie – twardo deklaruje Ewa Kopacz. Minister zdrowia radzi natomiast szczepiĂŚ siĂŞ na grypĂŞ zwyk³¹, ktĂłra, jak mĂłwi, jest bardziej niebezpieczna.
http://www.tvn24.pl/8277,1,kropka_nad_i.html
(ca³oœÌ wywiadu jest w dwóch mniejszych okienkach)
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Leszek
Administrator
Ekspert
5.XI.2009: "5 osĂłb zmarÂło po podaniu szczepionki na nowÂą grypĂŞ w UE"
«
Odpowiedz #63 :
Listopad 05, 2009, 17:47:11 »
Z ostatniej chwili
JeÂśli na caÂłym Âświecie ponad miliard ludzi choruje na grypĂŞ sezonowÂą, a okoÂło milion umiera, to czy ktoÂś z tego powodu ogÂłaszaÂł pandemiĂŞ? ChoĂŚ te wirusy sÂą bardziej zjadliwie, powodujÂą ciĂŞÂżkie powikÂłania. Dlaczego akurat przy tym wirusie jest taka histeria?
Dlaczego ci, ktĂłrzy dziÂś mnie namawiajÂą do zakupu tej szczepionki, zlekcewaÂżyli wirusa grypy w latach ubiegÂłych? - pytaÂła minister zdrowia.
Teresa Piotrowska z PO mĂłwiÂła, Âże statystyki wskazujÂą, Âże sezonowa grypa jest bardziej powszechna niÂż ÂświĂąska. - SkÂąd wiĂŞc decyzja o pandemii? - pytaÂła Piotrowska. -
Francuscy epidemiolodzy apelujÂą, ze szczepionki mogÂą zabiĂŚ nawet 60 tys. FrancuzĂłw, bo zawierajÂą rtĂŞĂŚ. RĂłwnieÂż polscy naukowcy stwierdzajÂą, Âże szczepionka ma niebezpieczne substancje - tÂłumaczyÂła posÂłanka.
Ca³oœÌ:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,5-osob-zmarlo-po-podaniu-szczepionki-na-nowa-grype-w-UE,wid,11661855,wiadomosc.html?ticaid=190d1&_ticrsn=3
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 17:57:28 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #64 :
Listopad 05, 2009, 21:08:20 »
Jak dla mnie taka reakcja ministrĂłw jest super. Na reszcie logiczne pytania w stylu
"Skoro to ma byÌ taki cudowny i bezpieczny lek, bez ¿adnych skutków ubocznych, dlaczego firma nie chce go wprowadziÌ na rynek, nie chce wzi¹Ì za niego odpowiedzialnoœci? - pyta³a Kopacz. OdpowiedzialnoœÌ w razie jakichkolwiek komplikacji spowodowanych przyjêciem szczepionki ponosi bowiem rz¹d, a nie firma farmaceutyczna. "
Kiedy takie pytanie pada ze strony anonimowego internauty moÂżna je zignorowaĂŚ. ÂŻaden koncern nie zwrĂłci na to uwagi. JednakÂże, gdy pada oficjalnie z ust Ministra Zdrowia to sprawa nie moÂże zostaĂŚ zamieciona pod dywan. Ciekawe bĂŞdÂą dalsze losy tej sprawy.
Mam wielk¹ nadziejê i przeczucie, ¿e przy okazji tej afery z gryp¹ wielu ludziom spadn¹ klapki z oczu. Od tego momentu rozpocznie siê wielkie przebudzenie. Jest wiele przepowiedni o tym, ze z Polski wyjdzie sygna³ , wezwanie do przebudzenia siê na ca³¹ Europê. Od dawna wypatrywa³em jakiegokolwiek sygna³u i wydaje mi siê, ze obecna sytuacja mo¿e byÌ pocz¹tkiem. W ka¿dym razie po raz pierwszy widzê ministra, który s³ucha oddolnego g³osu ludzi i stanowczo reaguje k³ad¹c na szalê swoj¹ karierê. I jeszcze raz powiem - mo¿liwe ,¿e minister uczepi³a siê szkodliwoœci szczepionek, poniewa¿ wie, ¿e Polska przespa³a moment sk³adania zamówieù i na pewno nie zrealizuje szczepieù w sensownych terminach, ale NIC nie dzieje siê przypadkowo i paradoksalnie teraz w³aœnie, w sytuacji w³aœciwie bez wyj¹cia, minister mo¿e mimowolnie, niby przypadkowo, staÌ siê symbolem Przebudzenia. Jednakowo¿ jest tylko narzêdziem w rêkach przeznaczenia.
Oby im siĂŞ to utrzymaÂło. Natomiast pewnym zgrzytem jest namawianie do szczepieĂą p/sezonowej grypie. Ja siĂŞ nie szczepiĂŞ od lat i mnie omija.
Na reakcjĂŞ Unii do wypowiedzi min. Kopacz nie trzeba byÂło dÂługo czekaĂŚ.
"
JeÂśli chcecie czekaĂŚ do lutego czy marca, aby mieĂŚ maksymalne dane, to grypa juÂż bĂŞdzie w peÂłni.Martin Harvey-Allchurch, rzecznik Europejskiej Agencji ds. LekĂłw
Jeœli chcecie czekaÌ do lutego czy marca, aby mieÌ maksymalne dane, to grypa ju¿ bêdzie w pe³ni. Je¿eli bêdziecie czekaÌ, to wystawia siê na ryzyko pandemii dzieci, osoby starsze oraz kobiety w ci¹¿y - mówi reporterce radia, nazywaj¹c argumenty minister Kopacz ³atwymi i populistycznymi."
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kopacz-zadarla-z-europejska-agencja-to-populistka,wid,11663456,wiadomosc.html
JAKIEJ PANDEMII ? -chciaÂłoby siĂŞ zapytaĂŚ. ProszĂŞ spojrzeĂŚ na statystyki. GoÂłym okiem widaĂŚ, Âże Europejska Agencja ds. LekĂłw trzyma stronĂŞ koncernĂłw farmaceutycznych. Idzie w zaparte i kÂłamie w Âżywe oczy. Pytanie brzmi : Czy Minister siĂŞ ugnie ?
Chyba, Âże przyjmie siĂŞ oszalaÂły punkt widzenia tego Pana :
"
Wirus tzw. ÂświĂąskiej grypy staÂł siĂŞ obecnie dominujÂącym na Âświecie szczepem grypy
- poinformowaÂł wicedyrektor generalny ÂŚwiatowej Organizacji Zdrowia (WHO) i specjalista ds. pandemii grypy Keiji Fukuda.
Na briefingu prasowym w Londynie Fukuda powiedziaÂł, Âże
grypa A/H1N1 stanowi 70% przebadanych wirusĂłw grypy.
"
http://wiadomosci.wp.pl/kat,109994,title,WHO-wirus-AH1N1-to-glowny-szczep-grypy-na-swiecie,wid,11663360,wiadomosc.html
Czyli , ¿e ju¿ NAGLE NIE MA sezonowej , "zwyk³ej" gypy. Nagle jest ju¿ tylko œwiùska grypa . Có¿ za wspania³a mega manipulacja , a¿ chce siê klaskaÌ w rêce z zachwytu nad pomys³owoœci¹ funkcjonariuszy WHO.
A to juÂż nie jest Âśmieszne. To raczej mega manipulacja ala sÂłuchowisko Orsona Wellsa w NY "Wojna ÂŚwiatĂłw":
http://wiadomosci.wp.pl/kat,109994,title,Polacy-szturmuja-apteki-i-szpitale,wid,11660369,wiadomosc_prasa.html
SugerujĂŞ przeczytaĂŚ artykuÂł, a pod spodem komentarze internautĂłw. Panika jest sztucznie dmuchana. Tak na prawdĂŞ zwykli ludzie zachowujÂą najwiĂŞcej zdrowego rozsÂądku.
Ta cicha zmowa spokoju rodaków jest czymœ bardzo dla mnie buduj¹cym. ŒwiadomoœÌ ma siê ca³kiem dobrze.
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 22:39:19 wysłane przez east
»
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
konserwa
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #65 :
Listopad 06, 2009, 01:20:28 »
Cytat: east Listopad 05, 2009, 21:08:20
Mam wielk¹ nadziejê i przeczucie, ¿e przy okazji tej afery z gryp¹ wielu ludziom spadn¹ klapki z oczu. Od tego momentu rozpocznie siê wielkie przebudzenie. Jest wiele przepowiedni o tym, ze z Polski wyjdzie sygna³ , wezwanie do przebudzenia siê na ca³¹ Europê. Od dawna wypatrywa³em jakiegokolwiek sygna³u i wydaje mi siê, ze obecna sytuacja mo¿e byÌ pocz¹tkiem. W ka¿dym razie po raz pierwszy widzê ministra, który s³ucha oddolnego g³osu ludzi i stanowczo reaguje k³ad¹c na szalê swoj¹ karierê. I jeszcze raz powiem - mo¿liwe ,¿e minister uczepi³a siê szkodliwoœci szczepionek, poniewa¿ wie, ¿e Polska przespa³a moment sk³adania zamówieù i na pewno nie zrealizuje szczepieù w sensownych terminach, ale NIC nie dzieje siê przypadkowo i paradoksalnie teraz w³aœnie, w sytuacji w³aœciwie bez wyj¹cia, minister mo¿e mimowolnie, niby przypadkowo, staÌ siê symbolem Przebudzenia. Jednakowo¿ jest tylko narzêdziem w rêkach przeznaczenia.
ŒwiadomoœÌ ma siê ca³kiem dobrze.
TwĂłj optymizm jest krzepiÂący, bo w duchu myÂślĂŞ tak samo, wiĂŞc jak jest nas co najmniej dwĂłch to moÂże jutro bĂŞdzie nas 2000?
OczywiÂście potwierdzam, Âże nie ma przypadkĂłw! Przypadek to wymĂłwka dla ego kiedy czegoÂś nie jest w stanie zrozumieĂŚ/kontrolowaĂŚ.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wywiad z dr Leonardem Horowitzem na temat szczepionek przeciwko H1N1
«
Odpowiedz #66 :
Listopad 06, 2009, 09:52:49 »
Wywiad Sherri Kane z dr Leonardem Horowitzem na temat szczepionek przeciwko wirusowi h1n1, pandemii i wprowadzenia przez Baracka ObamĂŞ stanu zagroÂżenia paĂąstwa.
http://www.youtube.com/v/lKQU0pffJBY&hl=pl&fs=1
http://www.youtube.com/watch?v=lKQU0pffJBY
Jane Burgermeister w TV Superstacja
http://www.youtube.com/v/aBSVzttc9sw&hl=pl&fs=1
«
Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 10:49:35 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Leszek
Administrator
Ekspert
Minister Ewa Kopacz o szczepionkach A/H1N1 w Sejmie (05.XI.2009)
«
Odpowiedz #67 :
Listopad 06, 2009, 10:43:16 »
Minister Ewa Kopacz o szczepionkach A/H1N1 w Sejmie (05.XI.2009)
Cz. 1/2
http://www.youtube.com/v/bxGzy6Bzw98&hl=pl&fs=1
Cz. 2/2
http://www.youtube.com/v/2yUwgS4mt_I&hl=pl&fs=1
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #68 :
Listopad 06, 2009, 11:52:21 »
PozwoliÂłem sobie wysÂłaĂŚ skromnego e-maila do Ministerstwa Zdrowia i kancelarii premiera RP.
----- Original Message -----
From: lec1
To:
kancelaria@mz.gov.pl
;
kontakt@kprm.gov.pl
Cc:
kancelaria-mz@mz.gov.pl
Sent: Friday, November 06, 2009 10:20 AM
Subject: Wyrazy poparcia w sprawie grypy h1n1 + parĂŞ FAKTĂW
WysyÂłamy wyrazy poparcia.
Niestety sprawa jest jeszcze g³êbsza. I tylko dlatego, ¿e ludzie s¹ przyzwoici, nie chc¹ wierzyÌ w to, co mówi pani Burgermeister czy Horowitz.
A fakty sÂą takie:
Wywiad Sherri Kane z dr Leonardem Horowitzem na temat szczepionek przeciwko wirusowi h1n1, pandemii i wprowadzenia przez Baracka ObamĂŞ stanu zagroÂżenia paĂąstwa.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=334.msg1856#msg1856
Nie mĂłwiÂąc juÂż o protestach pielĂŞgniarek w USA:
http://news10now.com/all-regions-news-2133-content/all_news/romemohawk_valley/484873/nurses-fight-back-over-mandatory-vaccination
Jestem pewien, ¿e "poci¹gaj¹cy za sznurki" bêd¹ chcieli zdyskredytowaÌ w³adze Ministerstwa. PROSZà SIà NIE PODDAWAà i czuÌ siê upowa¿nionym do przekazania spo³eczeùstwu wszystkiego co Paùstwo wiedz¹ o "nieludzkich zapêdach" koncernów farmaceutycznych i powi¹zanych z nimi krêgów w³adzy. Ludzie zrobi¹ resztê, ale wola walki o ¿ycie powinna wyjœÌ od góry - wtedy lepiej zadzia³a.
Tu juÂż nie chodzi o nasze zdrowie. TU CHODZI O NASZE ÂŻYCIE!
Pozdrawiam!
Leszek"
EDIT:
NadeszÂła krĂłtka odpowiedÂź. Dobrze wiedzieĂŚ, Âże poszÂło dalej...
«
Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 12:16:55 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Leszek
Administrator
Ekspert
KE: szczepienia sÂą najlepszÂą ochronÂą. Polskie wÂładze nie wierzÂą
«
Odpowiedz #69 :
Listopad 07, 2009, 00:06:34 »
"KE: szczepienia sÂą najlepszÂą ochronÂą. Polskie wÂładze nie wierzÂą"
- Komisja Europejska uwaÂża, Âże szczepienia przeciwko grypie A/H1N1 sÂą najlepszym sposobem zapobiegania rozprzestrzenianiu siĂŞ choroby i ochrony obywateli UE - powiedziaÂła w piÂątek rzeczniczka KE ds. zdrowia Nina Papadulaki. Premiera Donalda Tuska to nie przekonuje, a minister zdrowia Ewa Kopacz twierdzi wprost, Âże szczepionki nie sÂą bezpieczne.
ÂŹrĂłdÂło:
http://www.tvn24.pl/12691,1627494,0,1,ke-szczepienia-sa-najlepsza-ochrona-polskie-wladze-nie-wierza,wiadomosc.html
-------------------------
TUSK:
"Nie ma roku, moÂże kilkuletniego sezonu, Âżeby nie pojawiaÂła siĂŞ jakaÂś
ogólnoœwiatowa histeria na rzecz walki z jak¹œ now¹ form¹ grypy"
- podkreœli³ premier. "A póŸniej pojawiaj¹ siê nowe szczepionki i miliardy euro zaczynaj¹ siê krêciÌ. Nie s¹dzê, ¿eby Polska by³a paùstwem, który musi w tego typu histerii uczestniczyÌ" - doda³.
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/swinska-grypa/article477032/Swinska_grypa_w_rodzinie_Tuska.html#commentSent
«
Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2009, 00:35:29 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|