Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: 1 2 3 »   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Polscy przewodnicy  (Przeczytany 32800 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« : Listopad 09, 2009, 14:53:56 »

mam pytanie do znawcĂłw tematu, czy w POLSCE jest ktoÂś taki jak Dan Winter, Nassim Haramein, Michael Tsarion czy David Icke???

Âżyje w tym kraju juÂż 25 lat i nie zauwaÂżyÂłem kogoÂś takiego

718'
Xellos
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 09, 2009, 16:32:05 »

MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże to dziwne, Âże nic od nas nie pochodzi Wszystko musimy aby tÂłumaczyĂŚ z zagranicy z napisami...

hehe minister Kopacz to chyba pierwsza osoba od nas na youtube przetÂłumaczona w drugÂą stronĂŞ Aczkolwiek tematyka trochĂŞ inna, ale sam fakt...

Z drugiej strony nasze dwie uczelnie w rankingu najlepszych uczelni na Âświecie sÂą dopiero w czwartej setce...moÂże w tym naleÂży szukaĂŚ dziury
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 12:46:21 wysłane przez Jerzy Karma » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #2 : Listopad 09, 2009, 17:26:23 »

pytam gdyÂż...  jestem takim kimÂś (...)  aktualnie zaczynam pracowaĂŚ nad ksi¹¿kÂą "ÂŚwiĂŞty Graal, ÂŚwiĂŞte ÂŚwiatÂło", jest to unikalne spojrzenie, bardzo nowatorskie, wiĂŞc wypatrujcie tego tytuÂłu w roku 2012, wtedy zostanie to wydane... od ksi¹¿ki zacznĂŞ a potem chcĂŞ innym to opowiadaĂŚ i wyjaÂśniaĂŚ / tÂłumaczyĂŚ - aktualnie siedzĂŞ w temacie 10 lat, poÂłowa to wiedza ksi¹¿kowa ale druga poÂłowa to medytacje i szeroko zrozumiane praktyki duchowe - inne Âświaty i wymiary - mĂłwiÂąc krĂłtko...

i powoli siĂŞ ujawniam 

do administracji - to informacja a nie reklama...

pozdrawiam sÂłonecznie,
Heliodor Biernacki
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2010, 09:57:15 wysłane przez Leszek » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #3 : Listopad 14, 2009, 12:45:00 »

Leszek Matela - Studio Astropsychologii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wydawnictwo_Studio_Astropsychologii)

Leszek KoÂłakowski (http://pl.wikipedia.org/wiki/Leszek_Ko%C5%82akowski)

Jerzy Prokopiuk - GNOSIS (http://pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Prokopiuk)

LESZKI to fajne chÂłopaki

to jak dla mnie Polscy Przewodnicy

pozdrawiam,
718'
east
Moderator Globalny
Ekspert

To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie

« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2009, 00:43:16 »

Ja dzisiaj poznaÂłem osobĂŞ, o ktĂłrÂą moÂże Ci chodziĂŚ KapÂłanie. Nazywa siĂŞ Barbara Wojtkowska i poprowadziÂła nam dzisiejszy wstĂŞp do ÂświĂŞtej geometrii w ramach wykÂładĂłw z  WESTIVAL u , ktĂłry odbywa siĂŞ wÂłaÂśnie w Szczecinie.
Jestem bardzo wdziĂŞczny jej oraz Leszkowi za spotkanie i jestem niesamowicie naÂładowany energiÂą ..... do jutrzejszego spotkania w Willi Lentza w naszym mieÂście.

..  " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza   Mooji -  " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w  Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Jerzy Karma
Moderator Globalny
UÂżytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 15, 2009, 07:43:01 »

Witajcie,
UwaÂżam, Âże wielu z Was jest polskimi przewodnikami. East, KapÂłan, Leszek, Konserwa, oraz wielu innych ludzi chcÂących Âświat widzieĂŚ lepszym i starajÂąc siĂŞ jakoÂś w tym uczestniczyĂŚ. Nawet wiĂŞcej, gdyÂż wychodzicie z tym do innych ludzi na forach - czyniÂąc to jeszcze czasem wg starego czÂłowieka, bo przecieÂż najtrudniej jest sprawiĂŚ, by wÂłasna przemiana w Nowego CzÂłowieka staÂła siĂŞ peÂłna.
To co Was pcha do przodu, do dziaÂłania, widzenie wÂłaÂściwego kierunku - jest przybliÂżeniem KrĂłlestwa.
Jezus powiedziawszy to do uczniĂłw posÂłaÂł ich jako nauczycieli Âświata. Nawet gdy sami jeszcze nie osiÂągnĂŞli doskonaÂłoÂści. Bowiem zmierzali ku niej wiedzÂąc juÂż jak.

Serdecznie pozdrawiam MistrzĂłw i kaÂżdÂą osobĂŞ zainteresowanÂą doskonaÂłoÂściÂą
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2009, 10:14:31 wysłane przez Jerzy Karma » Zapisane
east
Moderator Globalny
Ekspert

To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie

« Odpowiedz #6 : Listopad 16, 2009, 16:42:14 »

Oj zaraz tam Mistrzowie 
Ale teÂż miÂłe, dziĂŞkujĂŞ . W "Pielgrzymie " Paolo Cohelo oraz w szamanizmie Carlosa Castaned-y  pojawia siĂŞ taki sam ciekawy motyw Nauczyciela, ktĂłry jednoczeÂśnie jest uczniem "w drodze". PrzekazujÂąc wiedzĂŞ sam jÂą utrwala, doskonali i jednoczeÂśnie uczy siĂŞ czegoÂś nowego. To samo wynika z nauk Jezusa ,o czym napisaÂłeÂś powyÂżej. Czy nie wynika to rĂłwnieÂż z nauki  Buddy ?

..  " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza   Mooji -  " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w  Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Jerzy Karma
Moderator Globalny
UÂżytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #7 : Listopad 16, 2009, 22:06:53 »

OczywiÂście.
Budda sam siebie postrzegaÂł jako ucznia.
Taka jest natura OTWARTEGO CZYSTEGO UMYSÂŁU
UMYSÂŁU PRZESTRZENI
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #8 : Listopad 16, 2009, 22:11:00 »

jestem przeciwko systemowi mistrz-uczeĂą to zwykÂła piramida, czyli ten na czubku czerpie energie od tych na samym dole, to jest zÂłe i nie powinno byĂŚ kontynuowane!

a co do przes³ania Nassima 4.0 - to chodzi o to, ABY¦MY WSZYSCY BUDOWALI ARKÊ PRZYMIERZA RAZEM, BEZ MISTRZÓW ALE SAMI DOCHODZ¡C DO DOSKONA£O¦CI...

Jerzy Karma
Moderator Globalny
UÂżytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #9 : Listopad 16, 2009, 22:32:57 »

Jestem przeciwko centrum - PowiedziaÂł punkt na obwodzie koÂła ;-)
Strony: 1 2 3 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: