Zamieszczam poniÂżej swoje dwa wpisy z forum prawda2.info na ktĂłre nie uzyskaÂłem odpowiedzi od administratora niejakiego Bimiego.
Ograniczanie wypowiedzi na forum internetowym PRAWDA2.INFO[/size]
OtwierajÂąc forum prawda2 tutaj:
http://prawda2.info/index.php , w nag³ówku do dzia³u WIADOMOŒCI (Wiadomoœci Prawda2 :: Forum - Wiadomoœci) czytamy:
"ZnalazÂłeÂś w mediach ciekawego newsa? Chcesz siĂŞ nim podzieliĂŚ, zanim zostanie on zapomniany? Masz ochotĂŞ podyskutowaĂŚ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."
Poza innymi postami, wrzuci³em wiadomoœÌ z TVN24 i... ograniczono mi mo¿liwoœÌ pisania postów do jednego na dobê. Spyta³em czemu, w odpowiedzi Bimi napisa³:
"tym razem to za propagandê proufofilsk¹ http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93924#93924 ostrzega³em"Ostrzega³em? Nikt mnie nie ostrzega³, ¿e na forum PRAWDA2 s¹ tematy (a mo¿e witryny internetowe) zakazane, a w nag³ówku dzia³u WIADOMOŒCI, jest wyraŸnie napisane
"Masz ochotĂŞ podyskutowaĂŚ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."Jak ma siĂŞ ta deklaracja o braku cenzury do ocenzurowania cytatu z portalu TVN24, ktĂłry ma miliony widzĂłw???
W ten sposĂłb wylÂądowaÂłem w "pier...ni", aby upomnieĂŚ siĂŞ o swoje prawa i jestem tam do dzisiaj... Nadal nie rozumiem dlaczego...
Brak merytorycznej reakcji ze strony Bimiego skÂłoniÂł mnie do napisania nieprzyjemnego dla Prawda2.pl posta pt.
"Jak pozbyÌ siê kogoœ z forum PRAWDA2.INFO?" (tekst jest poni¿ej) Obrazuje on potencjalny mechanizm wywalania niewygodnych ludzi z forów. Bimi, nie ustosunkowa³ siê do niego merytorycznie w ¿aden sposób. Zreszt¹, prawda jest taka, ¿e s³owa s³owami, a fakty, faktami..., wiêc... uzasadnienia mog¹ byÌ ró¿ne, a licz¹ siê FAKTY. W moim przypadku faktem jest, ze od prawie dwóch tygodni mogê pisaÌ tylko jeden post na dobê... Nie trzeba œledziÌ cenzury w internecie i œwiatowych spisków a'la Iluminaci, Rothschild czy Bilderberg. Cenzurê mamy tu na tym forum...
DZIĂKUJE forumowiczom "LECH", "okiem_agnostyka" i Bacchante, ktĂłrzy zadeklarowali udostĂŞpnienie swoich limitĂłw postĂłw, abym mĂłgÂł tu pisaĂŚ. Korzystam z konta Bacchante, ktĂłra po prostu zadeklarowaÂła siĂŞ jako pierwsza.
Jeœli zbanuja mnie tu ca³kowicie, uzasadniaj¹c to np. napisaniem tego posta (nieustanne ograniczenie mojego limitu do 1 s³u¿y temu, abym zacz¹³ psioczyÌ na to forum, na co nie mam ochoty) to zapraszam gdzie indziej, gdzie gromadzê informacje o œwiêtej geometrii i nie tylko.
ChciaÂłem na forum prawda2.info umieÂściĂŚ watek o ÂświĂŞtej geometrii (w koĂącu wiedza ta znana tzw. wtajemniczonym od tysiÂącleci), ale najwyraÂźniej nie moÂżna tego zrobiĂŚ na forum poÂświĂŞconym prawdzie. KiedyÂś (dnia 2008/05/21, 13:45) moje podanie zostaÂło odrzucone, bo zawieraÂło post o ÂświĂŞtej geometrii wÂłaÂśnie
Czym ona jest? Zainteresowani niech zerknÂą tutaj:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=40.0MyÂślĂŞ, Âże na prawda2.info ten temat teÂż powinien zaistnieĂŚ. WrzucĂŞ wiĂŞc celem rozpoznania to, co moim zdaniem warto poznaĂŚ - kilka fragmentĂłw filmu "Purpose of DNA" Dana Wintera, ktĂłry tÂłumaczyliÂśmy z Redmulucem i jego bratem, i o ktĂłrym byÂła juÂż na tym forum juÂż mowa. Teraz wrzucam 2-3 minutowe fragmenty z moimi komentarzami. NIESTETY, ZAMIESZCZAM LINK DO INNEGO FORUM, BO NADAL MAM TU LIMIT...
Link do fragmentĂłw "Purpose of DNA":
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=96.0Chcia³em z tego tematu zrobiÌ mój autorski w¹tek, ale chcê go móc za³o¿yÌ w³asnego konta i mieÌ mo¿liwoœÌ udzia³u w dyskusji... i nie pos³ugiwaÌ siê kontami innych forumowiczów... Korzystanie z uprzejmoœci innych i korzystanie z ich limitów postów jest dla mnie niezrêczne i wprowadza³oby zamieszanie, bo pod jednym nickiem pisa³yby dwie osoby, co tworzy³oby chaos...
POZDRAWIAM SERDECZNIE!
Leszek
P.S
Czy siĂŞ upomnĂŞ o swoje prawa czy nie, to i tak mam limit do jednego posta na dobĂŞ... Tak czy inaczej nic siĂŞ nie zmienia panie Bimi... Jak czuje siĂŞ w Âświetle takich faktĂłw administrator forum PRAWDA-do-KWADRATU?
Tak czy inaczej pozdrawiam i ÂżyczĂŞ wiĂŞcej wyrozumiaÂłoÂści i nie naduÂżywania wÂładzy administratora co cenzurowania myÂśli innych osĂłb...
Dlaczego mam ograniczenia... Dla Zainteresowanych...
http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93984#93984PoniÂżej zamieszczam jeden post z "pier...ni" ("cudowne" konotacje tego sÂłowa dla osĂłb, ktĂłre zmuszone byÂły tam pisaĂŚ...), bo po miesiÂącu zostanie on automatycznie skasowany i zniknie z forum...
Jak pozbyÌ siê kogoœ z forum PRAWDA2.INFO?Ma³y doœÌ zgrabny, ale czytelny mechanizm - w œwietle tego, co ju¿ napisa³em powy¿ej:
1) KomuÂś dla Was niewygodnemu pod dowolnym praktycznie pretekstem obcinana siĂŞ limit iloÂści postĂłw, ktĂłre moÂże zamieszczaĂŚ w ciÂągu doby.
2) Ten ktoÂś moÂże wypowiadaĂŚ siĂŞ wĂłwczas , ale w ... "pier...ni"...
3) Nazwa z gĂłry sugeruje, Âże lÂądujÂą tu ludzie ktĂłrzy coÂś pewnie bredzÂą...
4) W "pier...ni" zniechĂŞca siĂŞ ich do dalszego pisania na tutejszym forum, aby po prostu sami odeszli...
5) "pier...nia" jest NIEWIDOCZNA bez zalogowania siĂŞ na forum, czyli pozbywacie siĂŞ ludzi 'po cichu"
6) po miesiÂącu wÂątek w "pier...ni" (zgodnie z regulaminem) sam siĂŞ kasuje, wiĂŞc po niewygodnym delikwencie i tym, co teraz piszĂŞ, nie pozostanie nawet Âśladu....
Tak to wyglÂąda panowie i panie... To sÂą FAKTY!
DALEJ KTOŒ SIà DZIWI, ¿e zadajê pytanie czy Bimi jest agentem wp³ywu? Na które oczywiœcie nie uzyska³em odpowiedzi. Podobnie jak i od KFI. Ten ostatni produkuje tak¹ iloœÌ t³umaczeù, ¿e wygl¹da to raczej na zorganizowan¹ akcjê niŸli samodzielne wysi³ki jednego cz³owieka. Pewnie dlatego te¿ nie ma czasu ani ochoty odpowiadaÌ na tak absurdalne pytanie z mojej strony...
No, ale czemu taka agentura wpÂływu miaÂłaby sÂłuÂżyĂŚ?
Kontroli informacji i przez to myÂśli ludzi inteligentnych i poszukujÂących. Trzeba ich przecieÂż jakoÂś "zagospodarowaĂŚ" i skierowaĂŚ ich myÂślenie na wÂłaÂściwe tory... Tych, ktĂłrzy siĂŞ temu opierajÂą i dalej piszÂą jakieÂś "brednie" na wolnomyÂślicielskim forum PRAWDA2.INFO, trzeba napiĂŞtnowaĂŚ, a jak siĂŞ nie da, to system PRAWDY organiczy im moÂżliwoÂści dokonywania wpisĂłw.... WylÂądujÂą w "pier...ni", a stÂąd juÂż prosta droga do wywalenia z forum. Jak?
OpisaÂłem to powyÂżej w szeÂściu punktach.
ZresztÂą moÂżemy zrobiĂŚ eksperyment odnoÂśnie tego co wolno i czego nie wolno na forum
Za³o¿ê w¹tek
"Czy admin PRAWDA2.INFO jest agentem wpÂływu?"Zgoda?
Niech siĂŞ wszyscy przekonajÂą jak tutaj kto myÂśli i na co pozwala?
Tylko proponujĂŞ, ba bÂłagam na kolanach trzymajmy siĂŞ wĂłwczas faktĂłw!!!
PRZYNAJMNIEJ BEZ:
1) jakichkolwiek wycieczek personalnych
2) oÂśmieszania i obraÂżania
3) odwracania uwagi od meritum eksperymentu pod jakimkolwiek pretekstem, a szczegĂłlnie:
a) "rozluÂźnienia atmosfery";
b) "skoncentrowania siê wreszcie na tym co ³¹czy, a nie dzieli"
c) "pisaniu o sprawach naprawdĂŞ waÂżnych";
d) "powrotu do pozytywnego myÂślenia";
e) "obrony forum przed
forumowymi terrorystami" Tych ostatnich naleÂży oczywiÂście odizolowaĂŚ... Brawo!
===
Bimi,
"NiezaleÂżnie od tego co piszesz LICZÂĄ SIĂ FAKTY, a fakty sÂą takie, Âże czynisz wszystko, aby zniechĂŞciĂŚ mnie do pisania na tym forum. Kto posÂługuje siĂŞ takimi metodami? Poszukiwacz prawdy???[size=16]P.S
Mam ochotĂŞ opisaĂŚ to co robisz na innych forach. Nie masz nic przeciwko? MyÂślĂŞ, Âże jak jesteÂś przekonany do swojej filozofii, to nie powinieneÂś mieĂŚ nic przeciwko.
Pytam siĂŞ Ciebie o to, bo nie wiem czy za NAPISANIE PRAWDY o mechanizmach dziaÂłania wolnoÂściowego forum PRAWDA2.INFO na zniewolonych forach korporacyjnych nie zostanĂŞ po prostu stÂąd zbanowany, co juÂż byÂłoby kompletnym absurdem...[/size]