Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: 1   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ograniczanie moÂżliwoÂści wypowiadania siĂŞ na forum internetowym PRAWDA2.INFO  (Przeczytany 15263 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« : Maj 28, 2009, 12:13:39 »

Zamieszczam poniÂżej swoje dwa wpisy z forum prawda2.info na ktĂłre nie uzyskaÂłem odpowiedzi od administratora niejakiego Bimiego.

Ograniczanie wypowiedzi na forum internetowym PRAWDA2.INFO[/size]

OtwierajÂąc forum prawda2 tutaj: http://prawda2.info/index.php , w nag³ówku do dziaÂłu WIADOMOÂŚCI (WiadomoÂści  Prawda2 :: Forum - WiadomoÂści) czytamy:

"ZnalazÂłeÂś w mediach ciekawego newsa? Chcesz siĂŞ nim podzieliĂŚ, zanim zostanie on zapomniany? Masz ochotĂŞ podyskutowaĂŚ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."

Poza innymi postami, wrzuci³em wiadomoœÌ z TVN24 i... ograniczono mi mo¿liwoœÌ pisania postów do jednego na dobê. Spyta³em czemu, w odpowiedzi Bimi napisa³: "tym razem to za propagandê proufofilsk¹ http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93924#93924 ostrzega³em"

Ostrzega³em? Nikt mnie nie ostrzega³, ¿e na forum PRAWDA2 s¹ tematy (a mo¿e witryny internetowe) zakazane, a w nag³ówku dzia³u WIADOMOŒCI, jest wyraŸnie napisane "Masz ochotê podyskutowaÌ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."
Jak ma siĂŞ ta deklaracja o braku cenzury do ocenzurowania cytatu z portalu TVN24, ktĂłry ma miliony widzĂłw???

W ten sposĂłb wylÂądowaÂłem w "pier...ni", aby upomnieĂŚ siĂŞ o swoje prawa i jestem tam do dzisiaj... Nadal nie rozumiem dlaczego...

Brak merytorycznej reakcji ze strony Bimiego skÂłoniÂł mnie do napisania nieprzyjemnego dla Prawda2.pl posta pt.
"Jak pozbyÌ siê kogoœ z forum PRAWDA2.INFO?" (tekst jest poni¿ej) Obrazuje on potencjalny mechanizm wywalania niewygodnych ludzi z forów. Bimi, nie ustosunkowa³ siê do niego merytorycznie w ¿aden sposób. Zreszt¹, prawda jest taka, ¿e s³owa s³owami, a fakty, faktami..., wiêc... uzasadnienia mog¹ byÌ ró¿ne, a licz¹ siê FAKTY. W moim przypadku faktem jest, ze od prawie dwóch tygodni mogê pisaÌ tylko jeden post na dobê... Nie trzeba œledziÌ cenzury w internecie i œwiatowych spisków a'la Iluminaci, Rothschild czy Bilderberg. Cenzurê mamy tu na tym forum...

DZIÊKUJE forumowiczom "LECH", "okiem_agnostyka" i Bacchante, którzy zadeklarowali udostêpnienie swoich limitów postów, abym móg³ tu pisaæ. Korzystam z konta Bacchante, która po prostu zadeklarowa³a siê jako pierwsza.
Jeœli zbanuja mnie tu ca³kowicie, uzasadniaj¹c to np. napisaniem tego posta (nieustanne ograniczenie mojego limitu do 1 s³u¿y temu, abym zacz¹³ psioczyÌ na to forum, na co nie mam ochoty) to zapraszam gdzie indziej, gdzie gromadzê informacje o œwiêtej geometrii i nie tylko.
ChciaÂłem na forum prawda2.info umieÂściĂŚ watek o ÂświĂŞtej geometrii (w koĂącu wiedza ta znana tzw. wtajemniczonym od tysiÂącleci), ale najwyraÂźniej nie moÂżna tego zrobiĂŚ na forum poÂświĂŞconym prawdzie. KiedyÂś (dnia 2008/05/21, 13:45) moje podanie zostaÂło odrzucone, bo zawieraÂło post o ÂświĂŞtej geometrii wÂłaÂśnie
Czym ona jest? Zainteresowani niech zerknÂą tutaj: http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=40.0

MyÂślĂŞ, Âże na prawda2.info ten temat teÂż powinien zaistnieĂŚ. WrzucĂŞ wiĂŞc celem rozpoznania to, co moim zdaniem warto poznaĂŚ - kilka fragmentĂłw filmu "Purpose of DNA" Dana Wintera, ktĂłry tÂłumaczyliÂśmy z Redmulucem i jego bratem, i o ktĂłrym byÂła juÂż na tym forum juÂż mowa. Teraz wrzucam 2-3 minutowe fragmenty z moimi komentarzami. NIESTETY, ZAMIESZCZAM LINK DO INNEGO FORUM, BO NADAL MAM TU LIMIT...
Link do fragmentĂłw "Purpose of DNA": http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=96.0

Chcia³em z tego tematu zrobiÌ mój autorski w¹tek, ale chcê go móc za³o¿yÌ w³asnego konta i mieÌ mo¿liwoœÌ udzia³u w dyskusji... i nie pos³ugiwaÌ siê kontami innych forumowiczów... Korzystanie z uprzejmoœci innych i korzystanie z ich limitów postów jest dla mnie niezrêczne i wprowadza³oby zamieszanie, bo pod jednym nickiem pisa³yby dwie osoby, co tworzy³oby chaos...
POZDRAWIAM SERDECZNIE!
Leszek

P.S
Czy siĂŞ upomnĂŞ o swoje prawa czy nie, to i tak mam limit do jednego posta na dobĂŞ... Tak czy inaczej nic siĂŞ nie zmienia panie Bimi... Jak czuje siĂŞ w Âświetle takich faktĂłw administrator forum PRAWDA-do-KWADRATU?
Tak czy inaczej pozdrawiam i ÂżyczĂŞ wiĂŞcej wyrozumiaÂłoÂści i nie naduÂżywania wÂładzy administratora co cenzurowania myÂśli innych osĂłb...

Dlaczego mam ograniczenia... Dla Zainteresowanych...
http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93984#93984

PoniÂżej zamieszczam jeden post z "pier...ni" ("cudowne" konotacje tego sÂłowa dla osĂłb, ktĂłre zmuszone byÂły tam pisaĂŚ...), bo po miesiÂącu zostanie on automatycznie skasowany i zniknie z forum...

Jak pozbyĂŚ siĂŞ kogoÂś z forum PRAWDA2.INFO?

Ma³y doœÌ zgrabny, ale czytelny mechanizm - w œwietle tego, co ju¿ napisa³em powy¿ej:

1) KomuÂś dla Was niewygodnemu pod dowolnym praktycznie pretekstem obcinana siĂŞ limit iloÂści postĂłw, ktĂłre moÂże zamieszczaĂŚ w ciÂągu doby.

2) Ten ktoÂś moÂże wypowiadaĂŚ siĂŞ wĂłwczas , ale w ... "pier...ni"...

3) Nazwa z gĂłry sugeruje, Âże lÂądujÂą tu ludzie ktĂłrzy coÂś pewnie bredzÂą...

4) W "pier...ni" zniechĂŞca siĂŞ ich do dalszego pisania na tutejszym forum, aby po prostu sami odeszli...

5) "pier...nia" jest NIEWIDOCZNA bez zalogowania siĂŞ na forum, czyli pozbywacie siĂŞ ludzi 'po cichu"

6) po miesiÂącu wÂątek w "pier...ni" (zgodnie z regulaminem)  sam siĂŞ kasuje, wiĂŞc po niewygodnym delikwencie i tym, co teraz piszĂŞ, nie pozostanie nawet Âśladu....

Tak to wyglÂąda panowie i panie... To sÂą FAKTY!

DALEJ KTOÂŚ SIÊ DZIWI, Âże zadajĂŞ pytanie czy Bimi jest agentem wpÂływu? Na ktĂłre oczywiÂście nie uzyskaÂłem odpowiedzi. Podobnie jak i od KFI. Ten ostatni produkuje takÂą iloœÌ tÂłumaczeĂą, Âże wyglÂąda to raczej na zorganizowanÂą akcjĂŞ niÂźli samodzielne wysiÂłki jednego czÂłowieka. Pewnie dlatego teÂż nie ma czasu  ani ochoty odpowiadaĂŚ na tak absurdalne pytanie z mojej strony...

No, ale czemu taka agentura wpÂływu miaÂłaby sÂłuÂżyĂŚ?
Kontroli informacji i przez to myÂśli ludzi inteligentnych i poszukujÂących. Trzeba ich przecieÂż jakoÂś "zagospodarowaĂŚ" i skierowaĂŚ ich myÂślenie na wÂłaÂściwe tory... Tych, ktĂłrzy siĂŞ temu opierajÂą i dalej piszÂą jakieÂś "brednie" na wolnomyÂślicielskim forum PRAWDA2.INFO, trzeba napiĂŞtnowaĂŚ, a jak siĂŞ nie da, to system PRAWDY organiczy im moÂżliwoÂści dokonywania wpisĂłw.... WylÂądujÂą w "pier...ni", a stÂąd juÂż prosta droga do wywalenia z forum. Jak?
OpisaÂłem to powyÂżej w szeÂściu punktach.

ZresztÂą moÂżemy zrobiĂŚ eksperyment odnoÂśnie tego co wolno i czego nie wolno na forum
Za³o¿ê w¹tek "Czy admin PRAWDA2.INFO jest agentem wp³ywu?"
Zgoda?
Niech siĂŞ wszyscy przekonajÂą jak tutaj kto myÂśli i na co pozwala?
Tylko proponujĂŞ, ba bÂłagam na kolanach trzymajmy siĂŞ wĂłwczas faktĂłw!!!

PRZYNAJMNIEJ BEZ:
1) jakichkolwiek wycieczek personalnych
2) oÂśmieszania i obraÂżania
3) odwracania uwagi od meritum eksperymentu pod jakimkolwiek pretekstem, a szczegĂłlnie:
a) "rozluÂźnienia atmosfery";
b) "skoncentrowania siê wreszcie na tym co ³¹czy, a nie dzieli"
c) "pisaniu o sprawach naprawdĂŞ waÂżnych";
d) "powrotu do pozytywnego myÂślenia";
e) "obrony forum przed forumowymi terrorystami" Tych ostatnich naleÂży oczywiÂście odizolowaĂŚ...  Brawo!

===

Bimi,

"Niezale¿nie od tego co piszesz LICZ¡ SIÊ FAKTY, a fakty s± takie, ¿e czynisz wszystko, aby zniechêciæ mnie do pisania na tym forum. Kto pos³uguje siê takimi metodami? Poszukiwacz prawdy???

[size=16]P.S
Mam ochotĂŞ opisaĂŚ to co robisz na innych forach. Nie masz nic przeciwko? MyÂślĂŞ,  Âże jak jesteÂś przekonany do swojej filozofii, to nie powinieneÂś mieĂŚ nic przeciwko.

Pytam siĂŞ Ciebie o to, bo nie wiem czy za NAPISANIE PRAWDY o mechanizmach dziaÂłania wolnoÂściowego forum  PRAWDA2.INFO na zniewolonych forach korporacyjnych  nie zostanĂŞ po prostu stÂąd zbanowany, co juÂż byÂłoby kompletnym absurdem...[/size]

« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 14:47:07 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Maj 28, 2009, 12:26:49 »

PRAWDA NIE BOI SIÊ DIALOGU...

Witajcie!
ByÂłem przekonany, Âże admin (moderator?) stanie na wysokoÂści zadania, ÂściÂągnie mi limity i bĂŞdzie po sprawie. Ten nawet siĂŞ nie odezwaÂł. Zamiast tego graniczyÂł limit postĂłw Bacchante z oÂśmiu do czterech!!
!
NIE SPOTKA£EM SIÊ Z TAKIMI CENZORSKIMI W ISTOCIE PRAKTYKAMI JAK TUTAJ NA ¯ADNYM INNYM FORUM!

[Aby nie wdawaĂŚ siĂŞ w logikĂŞ walki, deklarujĂŞ dobrÂą wolĂŞ i jutro (bo mam limit postĂłw) powoÂłam do istnienia w dziale autorskim wÂątek o ÂświĂŞtej geometrii. Informacja warta poznania powinna byĂŚ wszĂŞdzie... Nie oznacza to puszczenia w niepamiĂŞĂŚ cenzorskich zapĂŞdĂłw administracji tego forum. Niech kaÂżdy kto ma z tym problem napisze na PW. Tutaj, a jak siĂŞ nie da, to ma moim forum http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=40.0 ]

WiĂŞc...

Przed chwilÂą dostaÂłem na gg info od Bacchante. Zamieszczam skan:

Profil Bacchante sprzed kilku minut
[/URL]

No proszê! Autorka tego w¹tku napisa³a w "pier...ni". Za³¹czam skan:
------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, Âże jest to zachĂŞta dla innych, ktĂłrzy chcieliby udostĂŞpniĂŚ mi swoje limity. Teraz widzĂŞ, Âże jest to takÂże zachĂŞta dla ludzi, ktĂłrzy szerzÂą wiedzĂŞ o manipulacji na forach internetowych...

Brawo! GratulujĂŞ! Ocknij siĂŞ chÂłopie!
[size=14]Mogê tylko zaapelowaæ do ludzi, którzy ceni± WOLN¡ WYMIANÊ MY¦LI, aby nie daæ siê zastraszyæ na tym forum, bo tu powinien panowaæ duch prawdy![/size]
ADMIN POWIENIEN O LUDZI DBAÆ I Z NIMI ROZMAWIAÆ, a nie u¿ywaæ swojej w³adzy do ograniczania mo¿liwo¶ci ich wypowiadania siê!
Czy wiedza o manipulacji jest na forum prawda2.info, poÂświĂŞconym m.in. manipulacji prawdÂą niemile widziana?

JeÂśli tak, to moÂżna sobie o niej tutaj:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=46.0

Takie s¹ skutki anty-wolnoœciowej polityki. I jeœli mam racjê co do motywów Bimiego i innych, to nie wró¿ê temu forum d³ugiego ¿ycia, a szkoda, bo jest tu wiele ciekawych i m¹drych osób.
Dalej zakÂładam, Âże zostanÂą zdjĂŞte mi limity albo przynajmnie publicznie moderator lub admin wytÂłumaczy siĂŞ ze swego postĂŞpowania.

Bimi.
JeÂśli nie przywrĂłcisz Bacchante limitu, to naprawdĂŞ nie bĂŞdziesz godzien wypowiadaĂŚ sÂłowa PRAWDA, a tym bardziej administrowaĂŚ forum, ktĂłre ma prawda w nazwie.
Forum zawsze ma swojego "ducha'. Forum PRAWDA powinno mieĂŚ ducha wolnoÂściowego, wolnomyÂślicielskiego. OdnoszĂŞ niestety wraÂżenie, Âże zaczyna tu panowaĂŚ duch cenzury....

P.S
Uczciwie pytam czy mogĂŞ poinformowaĂŚ inne fora jak siĂŞ zachowujesz? Jak cenzurujesz innych i ograniczasz moÂżliwoÂści wypowiadania siĂŞ przez innych? OdpowiedziaÂłeÂś juÂż w "pier...ni",  ze Ciebie to nie obchodzi. Mi zaleÂży na PRAWDZIE. Tobie najwyraÂźniej na czymÂś innym... I najlepiej milczeĂŚ, zignorowaĂŚ, jak temat jest niewygodny, prawda? NaprawdĂŞ proÂściej jest pozwoliĂŚ ludziom ze sobÂą rozmawiaĂŚ niÂż ich kneblowaĂŚ...

===========================================================================
Jako, ¿e mam limit, to za³¹czam jeszcze jeden post z "pier...ni". Uwa¿am, ¿e jest ciekawy, a przez Bimiego zosta³ w sposób "w³adczy" wyœmiany. SI³a argumentu, a nie argument si³y powinien byÌ podstaw¹ funkcjonowania forum wymiany myœli... Tym bardziej forum, które ma PRAWDA w nazwie....

CytujĂŞ tekst z Pier...:
"PowtĂłrzĂŞ pytanie: Bawicie siĂŞ w zniechĂŞcanie do forum?

Niech ka¿dy sam wyrobi sobie zdanie o tym co siê robi na forum PRAWDA2.INFO z ludŸmi, którzy ceni¹ wolnoœÌ s³owa i wypowiadaj¹ sie w tym duchu. Po prostu zniechêca siê ich do pisania, aby w koùcu sami odeszli i mo¿na by³o powiedzieÌ "przecie¿ sami odeszli"... TO S¥ FAKTY PANOWIE! Gratulujê!

W ¶wietle powy¿szej wklejki o odró¿nieniu FAKTÓW o OCEN pozwolê sobie zacytowaæ

WypowiedÂź Bimiego:
Cytat: Bimi
proszĂŞ.
jak ju¿ bêdziesz pisa³ ten JEDEN post na dobe to mam nadziejê bardziej siê wysilisz ni¿ teraz referuj¹c linki do sensacyjnych materia³ów dla osób którym zaczyna siê ju¿ nudziÌ Uwaga na TVN

WidzĂŞ tu wyraÂźnÂą sugestiĂŞ, Âże Bimi pozostawi mi jeden wpis na dobĂŞ, bo jak siĂŞ z kimÂś nie zgadza albo go nie lubi, to po prostu pozostawi mu jeden post.... BRAWO! Po co sie przejmowaĂŚ argumentami?

WedÂług Bimiego Nudziarze z TIMESa oraz NEWS.COM.AU  , ktĂłrzy po prostu informujÂą o planach depopulacji...

Czekam na dalsze zniechêcanie mnie do pisania tutaj. Broù bo¿e nie u¿ywajcie tylko argumentów merytorycznych. Wystarczy wyœmiewanie, poni¿anie, ocenianie. Na tym polega przecie¿ wolnoœÌ w dyskusji i szukanie prawdy...

Wasze reakcje kojarz¹ siê z niszczeniem szlachetnych ludzkich d¹¿eù do poszukiwania prawdy. Czy jesteœcie tego œwiadomi? Forum zawsze ma swojego "ducha'. Forum PRAWDA powinno mieÌ ducha wolnoœciowego, wolnomyœlicielskiego. Odnoszê niestety wra¿enie, ¿e zaczyna tu panowaÌ duch cenzury....
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2009, 17:51:55 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Maj 28, 2009, 15:26:34 »

PoniÂższy skan to dwie ostatnie "wolnoÂściowe" deklaracje administratora forum "prawda2.info" poÂświĂŞconego prawdzie...
Tego, co poniÂżej nie trzeba chyba komentowaĂŚ. Czy na forum prawda2.info chodzi o PrawdĂŞ czy o "prawdĂŞ"?...

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7669

« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 19:11:02 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
ravenno
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Maj 28, 2009, 16:13:42 »

Witam!

To są po prostu jaja
Ale naprawdę mocno się dziwię, że ludzie tam jeszcze są... i coś tam piszą.
Ja gdy tylko zobaczyłem tekst o "podaniu" dotyczącym rejestracji pomyślałem
od razu - a może tak jeszcze życiorys, dwa zdjęcia i wpisowe ?

Forum prawda2.info sprawia wrażenie manipulacji - oby tak nie było...

+ tenże wolnościowy serwer jest umiejscowiony w USA

a to forum jest w Polsce - i tego wolę się trzymać...

pozdrawiam

ravenno

P.S. przez chwilę przemknęła mi myśl, że Siteadmin testuje granicę, do której może dotrzeć
        w tak jawnym poniżaniu i szmaceniu ludzi. Wobec CAŁEGO Internetu. PADAKA !!!

Aż chciałoby się krzyknąć - Obudżcie się! - nie widzicie co sie dzieje ?
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 16:18:59 wysłane przez ravenno » Zapisane
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Maj 28, 2009, 20:17:50 »

Bimi i liczba Pi

Ludzie lubiÂą czasem sugerowaĂŚ siĂŞ zdaniem innych. Dlatego wysoka albo niska ocena wÂątku dokonana przez uÂżytkownikĂłw forum jest jednoczeÂśnie  wskazĂłwkÂą, co jest na forum ciekawe a co nie jest.

W tym kontekœcie proszê zerkn¹Ì na poni¿sz¹ ciekawostkê. Jest to ocena w¹tku, jak¹ widz¹ osoby, które nie mog¹ siê na forum prawda2.info zalogowaÌ, bo ich podanie o rejestracjê (sic!) zosta³o odrzucone... lub po prostu tylko przegl¹daj¹ to forum:

a taka ocenĂŞ widzÂą osoby zalogowane na forum:

Widzimy, Âże w pierwszym przypadku oceny dokonaÂło 7 osĂłb, a w drugim przypadku 10 osĂłb.
ProszĂŞ jednak zerkn¹Ì, jak gÂłosowaÂło owe 10 osĂłb: 8 osĂłb oceniÂło wÂątek na 5,0;  jedna na 4,0; a admin Bimi na.. 1,0... dokÂładnie tyle ile postĂłw mogĂŞ zamieszczaĂŚ na forum w ciÂągu doby...

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7617

Suma dziesiĂŞciu ocen wynosi 45. Gdy podzielimy je przez 10 osĂłb dokonujÂących oceny, to Âśrednia ocena wÂątku wyniesie 4,50 - tak jak to widzÂą zalogowani uÂżytkownicy.

Osoby niezalogowane widzÂą jednak ÂśredniÂą ocenĂŞ wÂątku = 3,14 dokonanÂą (przez 7, a nie 10  osĂłb)
Nawet jeÂśli weÂźmiemy najniÂższych siedem ocen wÂątku, czyli 1, 4 i piĂŞĂŚ x 5, to suma ocen = 30 podzielona przez siedem osĂłb daje ÂśredniÂą ocenĂŞ wÂątku = 4,28.

Dlaczego wiĂŞc osoby niezalogowane widzÂą ÂśredniÂą 3,14?

Czy to przypadek czy teÂż administracja forum z "prawdÂą" wypisanÂą na czole steruje w ten sposĂłb uwagÂą czytelnikĂłw forum?

Liczba 3,14 to Âładna, okrÂągÂła liczba - to liczba PI. A PI,  to "pole koÂła o promieniu rĂłwnym 1".
KoÂło kojarzy siĂŞ z czymÂś kompletnym, skoĂączonym.

Jaki mo¿na z tego wyci¹gn¹Ì wniosek?

Dla mnie prosty. Administracja forum "prawda2.info" kompletnie i ca³oœciowo manipuluje mo¿liwoœciami zamieszczania informacji i dokonywania ocen przez forumowiczów oraz steruje uwag¹ czytelników tego forum.... PI to liczba, niewymierna, czyli nieskoùczona. Czy taka sama jest "dojrza³oœÌ" administratora forum i jego "m¹droœÌ"?
Czy to obraza?
AleÂż skÂąd! ProszĂŞ przeczytaĂŚ, co poniÂżej napisaÂł sam admin Bimi.

i dotrzymaÂł sÂłowa. Oto, co przeczytaÂłem, chcÂąc zaÂłoÂżyĂŚ nowy watek...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7669

Panie Bimi, chciaÂłeÂś konkret, wiĂŞc masz. Taki malutki, nieznaczÂący i baw siĂŞ dalej w swojej piaskownicy we wÂłatcĂŞ limitĂłw, ocen i wag...

Jakby ktoÂś pytaÂł, co jest na poniÂższym obrazku, to odpowiadam: mechanizm powstawania rĂłwni pochyÂłej...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi

Dla osób, znudzonych klimatem cenzury na prawda2.info polecam inny w¹tek, odwrotny do ponurego "Bimi i liczba Pi". Koùczê wiêc na pogodnej reklamie w¹tku "Mi³oœÌ i liczba Phi":
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg778#msg778
lub "Dan Winter, fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala i nie tylko" :
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7617
albo alternatywny http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=96.0
jeÂśli pierwszy zostanie z forum prawda2.info usuniĂŞty, oczywiÂście w imiĂŞ poszukiwania prawdy...

Pozdrawiam serdecznie wolnomyÂślicieli!
Bimiemu ÂżyczĂŞ po ludzku dojrzaÂłoÂści obywatelskiej i emocjonalnej owocujÂącej otwartoÂściÂą na rozmowĂŞ z ludÂźmi, a nie zasklepianie siĂŞ w destrukcyjnym poczuciu wAdzy...

Reszta w wÂątku "Sterowanie przepÂływem informacji na forach":
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7581&postdays=0&postorder=asc&start=25
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2009, 17:55:53 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Echnaton
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 30, 2009, 17:17:45 »

MiaÂłem okazjĂŞ wymieniĂŚ siĂŞ z tym czÂłowiekem poglÂądami. Poziom merytoryczny koszmarny. MyÂślaÂłem Âże nazwa forum zobowiÂązuje, niestety... Kompletna kpina i pomyÂłka. Admin tego forum jest osobÂą mocno zakompleksionÂą, ksenofobicznÂą. To jakaÂś karykatura dyktatora...
Podejrzewam, Âże jest osobÂą tak mÂłodÂą, Âże nie zdaje sobie sprawy jak bardzo wystawia sie na poÂśmiewisko, lub Âże nie jest w peÂłni Âświadomy tego co pisze.
Swego czasu chcia³em z tym coœ zrobiÌ (zg³osiÌ to komuœ...), ale mój znajomy (admin) który jest mocno zaznajomiony z tematyk¹ "buszmenów w internecie" sprowadzi³ mnie na Ziemiê. Machn¹³em rêk¹...
...a teraz czytam historiĂŞ Leszka i wraca do mnie jak bumerang ta historia. U mnie akurat przelotna, ale naprawdĂŞ szczĂŞka opada. SkÂąd siĂŞ biorÂą takie typy...

PozdrĂłwko

WolnoœÌ daje kolosaln¹ energiê, intensywnoœÌ i ¿ywotnoœÌ. Tracicie j¹ zupe³nie, uznaj¹c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jesteœcie sentymentalni, ogromnie przywi¹zani do jakiegoœ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : Listopad 30, 2009, 19:21:52 »

@Echnaton,
stare dzieje. Jak dla mnie szkoda czasu na takie klimaty.
Po prostu  "RĂłbmy swoje"....

Przyda siĂŞ to osobom zainteresowanym technikami "kierowania uwagÂą"  na forach internetowych...

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2009, 19:28:57 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert

Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym

« Odpowiedz #7 : Listopad 30, 2009, 23:48:21 »

Bimi i liczba Pi

Ta animacja TT (pi) jest genialna

historia lubi siĂŞ powtarzaĂŚ  Smutny
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 21:06:48 wysłane przez MichaÂł-AnioÂł » Zapisane

WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #8 : Sierpień 30, 2010, 18:02:34 »

Przeniesiony:
http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,245.msg1495.html#msg1495

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: