MichaÂł AnioÂł to stanowczo nie chodzi o ego!!!
Pomijaj¹c fakt ¿e wg mnie Dan o ego ju¿ dawno zapomnia³ mam wra¿enie ¿e nie widzisz bardzo istotnej ró¿nicy pomiêdzy
jakimÂś fraktalem a fraktalem mogÂącym przenosiĂŚ
wszystkie cechy pola bez Âżadnych ograniczeĂą.
Na wklejonych na poprzedniej stronie obrazkach jest wyjaÂśnione Âże geometria
hexa jest odpowiedzialna za pakowanie informacji i organizowanie materii.
I to jest dobre, bez tego nie istniaÂłaby fabryka czasoprzestrzeni.
Sêk w tym ¿e aby tchn¹Ì w ni¹ ducha, ogieù zwi¹zany z liczb¹ Fi i œwiadomoœci¹ z pe³n¹ mo¿liwoœci¹ dostêpu do reszty wszechœwiata konieczne jest dodanie struktur
penta.
JeÂśli zostaniemy bez penta

ja spadam na innÂą planetĂŞ

Kocham Nassima, ale mam wra¿enie ¿e nie odrobi³ swojej pracy domowej w kwestiach zwi¹zanych z histori¹ tej planety, to ¿e Jahve podarowa³ nam Arkê Przymierza mo¿e by³o i fajne, ale ta Arka s³u¿y³a miêdzy innymi do wytwarzania bia³ego proszku z³ota jako substytutu mi³oœci, b³ogoœci, Fi (penta) istotom które zdaje siê mia³y problem z fraktalnoœci¹ i uzale¿nieniem od technologii tak dalekim ¿e mia³y go doœÌ (taki rzut na taœmê niedobitków nie wcielonych do systemu borg - gdzie wsszystko oparte jest na technologii, kryszta³ach i innych wynalazkach kosztem oddania swej wolnej woli.
Syntetyki).
polecam pierwsze 3 czêœci jeœli ktoœ ma ochotê bardziej wnikn¹Ì o czym mówiê:http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_bloodrites.htmNassim odkrywa przed nami to co Winter 15 czy nawet 20 lat wczeœniej. I jest cholernie zadowolony bo mo¿e mówiÌ o staro¿ytnych technologiach przewy¿szaj¹cych nasz¹ ze 100% pewnoœci¹.
Tylko ¿e tak¹ pewnoœÌ ma ka¿dy kto ma trochê oleju w g³owie i popatrzy na 4000 megalitycznych budowli rozrzuconych po œwiecie na tetrachedralnej siatce.
SĂŞk w tym Âżeby zdawaĂŚ sobie sprawĂŞ Âże jeÂśli cywilizacja zaawansowana to niekoniecznie pozytywnie do nas nastawiona

I za to Nassim dostaÂł nagrodĂŞ - nie dziwi siĂŞ (nie odrobiÂł pracy domowej bo zajĂŞty byÂł przerzucaniem geometrii hexa w glowie, chwaÂła mu za to, bo Âświat zwrĂłciÂł oczy na ÂświĂŞtÂą geometriĂŞ) dlaczego Jahve to psychopata, on zdaje siĂŞ byĂŚ optymistÂą ktĂłry nie bierze pod uwagĂŞ pewnych doniesieĂą z eteru lub nie chce ich braĂŚ bo obawia siĂŞ o swojÂą reputacjĂŞ.
A ró¿nica jest zasadnicza...
pozdrawiam serdecznie
p.s. Dodanie elementĂłw
penta do fabryki czasoprzestrzeni na Ziemii to wielkie dzie³o Templariuszy - niewiele osób dzisiaj powie Ci coœ dobrego o tej weso³ej kompaniji, a ju¿ rzadko kto ¿e przygotowywali grunt pod odrodzenie siê specyficznego ob³oku plazmy posiadaj¹cego sw¹ w³asn¹ œwiadomoœÌ i bêd¹cego w rzeczy samej gromad¹ anielsk¹.
p.s.2. jeÂśli kogoÂś interesuje glĂŞbiej jak Templariusze reperowali fabrykĂŞ czasoprzestrzeni:
http://www.goldenmean.info/buehler/